• Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
 • Tencuiala termoizolanta T01A
Imaginea este cu titlu de prezentare, pentru a avea o imagine despre culorile căutate și produsele din gamă.

Tencuiala termoizolanta
T01A


Preț: 129 RON TVA inclus

-14%

149 RON TVA inclus

Promoție valabilă până în data de 28 Iulie 2024

Stoc: 100 bucăți
Comanda minimă: 10 bucăți
Greutate: 9kg
Disponibilitate: În stoc

 

Consum:
1 sac de 40 litri / 1 mp / 2 cm grosime


Ai ales:
IZOHEAT T01A este o tencuială termoizolanta pe baza de ciment alb, cu perlit expandat, pentru uz interior/exterior

BENEFICII MAJORE:

- Este de 8 ori mai uşoara decât o tencuiala obişnuită.

- Asigura o difuzie foarte buna a peretelui.

- Din motiv că respiră la nivel molecular transferă bariera de vapori pe suprafaţa sa.

- Tencuiala IZOHEAT 01A este permisiva, lasa peretele „sa respire”.

- Proprietati de termoizolare: λ = 0.052 W/mk

- Densitatea – 280 kg/m3, dupa uscare la 28 de zile

- Rezistent la foc – Ignifug clasa A1.

- Absorbţie redusă de apă (până la 3% peste 120 de zile)

- Aderenţă la suport: 0,45N/mm2 foarte buna la orice tip de suprafeţe (inclusiv cherestea şi sticlă);

- Rezistenta la compresiune: 1,6 - 2 N/mm2

- Permeabilitate la vapori: 2 - 3

- Punct de topire: 1150 grade celsius

- PH > 11

- Grosime aplicare: min. 2 cm (recomandat 4 cm)

- Consum: 1 sac / 1 mp / 2 cm grosime

- Ambalare: sac de 50 litri / 9 kg

- Produsul este conform EN 998 – 1 :2010


Ambalaj

sac de 40 litri / 9 kg

Consum:

1 sac de 40 litri / 1mp / 2 cm grosime

Fisa tehnica

TENCUIALĂ  TERMOIZOLANTĂ PERLITICA ULTRAUSOARA DE EXTERIOR-INTERIOR PE BAZA DE CIMENT ALB

 Produs: Material pulverulent de culoare alba, preamestecat, ambalat in saci.

Utilizare: Tencuirea peretilor exteriori si interiori, cu rol termoizolant, si preventie a formarii mucegaiului si a igrasiei.

Proprietăţi: Greutatea specifică este de 8 ori mai mică decât a tencuielii dense, obişnuită, prin urmare va acoperi o suprafaţă de 8 ori mai mare decât tencuiala normală la aceeaşi grosime si greutate. Greutate specifică de 260-290 Kg/m3, Permisivitate ridicata la vaporii de apa si gaze µ=2-3, lasind peretii sa respire,  astfel evitandu-se formarea condensului si a mucegaiului. Capacitatea de izolare termică este foarte bună având coeficientul de conductivitate termică mic, de 0,052 - 0,054 W/moC.

Produsul nu este toxic, nu produce gaze, nu este dăunator pentru sănătate, nu este ros de rozatoare, nu permite instalarea insectelor, nu este afectat de radiațiile solare/ultraviolete.

 Proprietati speciale: Produsul perlitic are o foarte buna rezistenta la foc, conferind constructiei o buna protectie la foc. Utilizare: Se poate folosi pentru tencuieli termoizolante, in loc de polistiren expandat/vata minerala+adeziv + dibluri, sau in loc de tencuiala clasica, cu avantajele descrise mai sus.

Compozitie: Perlit expandat, lianti anorganici, lianti organici, aditivi, carbonat de calciu.

Date tehnice: Culoare albă

Fără miros

Densitate înainte de umectare netasat: 175-190 Kg/m3

Densitate după punerea în opera și uscare (28 de zile): 270-290 Kg/m3

Conductivitate termica: 0,052 W/mK

Rezistenta la compresiune: 1,6-2,0 N/mm2

Aderenta la suport de beton: 0,45 N/mm2

Permeabilitatea la vaporii de apa: µ=2-3

Punct de topire: 11500C

Clasa de coportare la foc: A1

PH>11

 Livrare: saci din hartie caserati sau din rafie simpla plus folie de polietena la volum de 40 litri / 9 Kg. La solicitarea clientului se paleteaza câte 30 de saci pe un europalet.

 Descriere: Este un produs pulverulent preamestecat, ecologic, utilizat pentru tencuirea de exterior și interior (nu se aplica pe soclu) Tencuiala se compune din granulele de perlit, si lianti adezivi special conceputi pentru a se lega de perlitul expandat, ambalat in saci de 40 litri. 

 Mod de lucru: Amestecarea se realizeaza cu malaxoare cu amestecare fortata sau cu betoniera. La un sac de 40 litri (cca. 9 Kg) tencuiala uscata se pun 12 litri de apa. Timpul total de amestecare nu trebuie sa depasesca 2 minute.Timpul de punere in opera este de 2-3 ore. În prima faza se pare ca materialul este semiumed, și neplastic, dar dacă se continua amestecarea forțată, granulele de perlit cedeaza apa, materialul devine plastic și lucrabil. 

OBSERVATIE! In acest moment se oprește amestecarea pentru a evita distrugerea granulelor, scaderea în volum, și densificarea produsului. O creștere a densitatii produsului determina creșterea coeficientului conductivitatii termice. De asemenea prelungirea timpului de amestecare peste 2-2,5 minute, determina, marirea fluiditatii pastei, iar acesta nu mai sta pe perete având tendinta de a curge. Remediere: dacă se depășește cantiatea de apa prescrisa, ori se depășește timpul de amestecare și materialul devine prea flud (curgator), pentru a remedia și a reveni la un material plastic, este necesara adaugarea treptat de pulbere uscata și amestecare ușoară, pana sa ajunge la vascozitatea potrivita.

AtentieAplicarea celui de al doilea strat (a doua mana). Daca primul strat s-a uscat, este necesar ca  acesta să se umecteze, intrucat apa din materialul nou ar fi rapid absorbita în stratul perlitic uscat și s-ar crea pericolul desprinderii celui de-al doilea strat. De asemenea nu este indicat a se aplica pe soclu pentru inaltimi mai mici de 300-500 de mm.

 Suport:  Tencuiala se aplica pe suport de beton, BCA, caramida, rigips, piatra. Pentru aplicare pe lemn, OSB este necesara aplicarea unei amorse pe baza de ciment.

Calităţi speciale: Foarte uşor de aplicat, manual sau cu maşina, după amestecare cu apa rezultă o pastă plastică foarte uşor lucrabilă.

Timpul de aşteptare, pentru finisare este de min 3 ore, dar poate dura si 24 de ore în funcţie de puterea de absorbţie a peretelui pe care se aplică, de umiditatea atmosferică si de temperatura ambientală. Pentru o termoizolare buna tencuiala va avea o grosime minima de 5 cm la exterior. Dupa finisare este necasar un timp de asteptare de 2-3 saptamani, in functie de temperatura, umiditatea si puterea de absorbtie a peretelui. Dupa acest timp de asteptare este indicata o protectie cu o tencuala decorativa de exterior, permisiva pe baza de ciment.