Beneficii majoreProprietati izolatoare performante

aKtivTHERM® este un produs termoizolant de calitate superioara, mult mai eficient decat materialele izolante clasice, asigurand o izolatie termica performanta chiar si in straturi subtiri de pana la 1mm

Bariera vapori – Peretele RESPIRA

aKtivTHERM® elimina cauzele formarii condensului si mucegaiului, avand o rezistenta excelenta la penetratia vaporilor de apa.

Protectie la foc

aKtivTHERM®are clasa de reactie la foc A2, nu produce si nu intretine arderea.

Costuri reduse pe metru patrat

Cu o galeata de aKtivTHERM® 5 Litri izolati un perete de cca 8mp si platiti 250 lei, adica va costa sa izolati la interior aprox. 30 Lei/mp. Daca ati fi vrut sa izolati cu polistiren vă va costa cca 50 Lei/mp, iar cu vata minerala sau bazaltica vă va costa cca 80 Lei/mp.
Sa nu mai vorbim de faptul ca nu faceti santier in casa, nu mai cheltuiti bani pentru adezivi, plasa, tencuiala, rigips, montanti, etc si nu mai e nevoie sa cumparati var lavabil ca si strat final! Asta inseamna ca nu mai cheltuiti in plus pentru manopera!

In concluzie cumparand aKtivTHERM® economisesti min. 20 Lei/mp (functie de materialul clasic ales), doar la material+ min.10 Lei la manopera/mp. Vezi AICI STUDII de CAZ.

Rapid si Usor de aplicat

Aplicare cu GLETIERA

aKtivTHERM® se prelucreaza usor, fara pregatire tehnologica cu pretentii. Este suficient un singur meserias care in 5-6 ore izoleaza intreaga camera.

Aplicare cu TRAFALETE/Rulou

cu aKtivTHERM® Lichid – gata preparat obtineti o izolatie termica si decorarea locuintei dvs. In acelasi timp mult mai rapid si la jumatate de pret fata de produsele de izolatie traditionale

Aplicare cu PISTOL

aKtivTHERM® poate fi aplicat prin pulverizare la presiune scazuta cu pistol echipat cu rezervor de presiune si compresor. Este indicat a fi utilizat pentru acoperire la scara larga pentru cladiri industriale/hale.

Aderenta excelenta pe orice suprafata

aKtivTHERM® are aderenta excelenta pe orice suprafata: beton, zidarie, mortar, glet de ipsos, gips-carton, lemn, sticla, metal, etc

Se poate pregati in diverse nuante de culoare

Ulterior se poate zugravi cu orice alt strat de culoare.

Randamentul investițiilor

aKtivTherm economisește până la 35% energie, ceea ce este echivalent cu economiile de energie preconizate ale sistemelor tradiționale de izolare.

În mod obișnuit, instalarea completa a acestor sisteme de izolare a pereților interni sau externi costă cca. 80 - 100 EURO pe metru pătrat. Costul aplicarii cu aKtivTherm va depinde intr-adevar de proprietatea dvs., dar va fi substanțial mai mic decât aceasta.

Acest lucru se datorează procesului simplu de aplicare, doar a unui strat de 1 mm, pe interiorul pereților existenți. Pentru proprietarii de case care caută o izolare eficienta a pereților, care permite respirabilatea peretelui și care nu reduce deloc din spatiul util al incaperii, este posibil să nu existe o altă opțiune.

Certificarea de la testele independente efectuate pe aKtivTherm prevede că, pentru încălzirea radiantă în pardoseală, puteți reduce consumul sistemului de încălzire cu 35%. Acest lucru înseamnă că, dacă ar trebui să instalați acest sistem de încălzire, puteți economisi până la 35% din costurile de instalare în avans, dacă in acelasi timp acoperiti cu aKtivTherm pardoseala, peretii si tavanele.Ai nevoie de mai multe motive pentru a fi convins? Apeleaza GRATUIT la consultantii nostri de vanzari AICI !