Fapte concreteaKtivTherm combina materiale si tehnologii de ultima generatie intr-o termoizolatie performanta


aKtivTherm utilizează noi tehnologii interesante introduse în industria construcțiilor care au permis dezvoltarea unui strat reflectorizant termic, care redefineste întregul concept de conservare a căldurii și a energiei într-o clădire.

Concentrându-se pe energia termica radiantă disponibilă pentru a absorbi, mai intai și apoi pentru a reflecta căldura inapoi în încăpere, aKtivTherm este capabil să creeze rapid un echilibru termic care împiedică pierderea de căldură și face ca climatul din cameră să fie mult mai plăcut. 

Iată cele mai importante fapte dintr-o privire:

 

 

Facturi la energie si gaze
mai mici


Se pot realiza economii la factura de energie cu pană la 35%. Acest lucru este comparabil cu economiile care se pot obține cu o izolatie traditionala dar la costuri generale semnificativ mai mici!

Timp de incalzire mai rapid.

Temperatura ambientala este obtinuta cu pană la 26% mai repede! Cu aKtivTHERM, nu se pierde energie pentru a încălzi pereții reci. Asta înseamnă că incaperile se pot încălzi mult mai rapid chiar dacă nu au fost încălzite de ceva timp!

Timp de racire mai indelungat

După ce termostatul se opreste durează aproape de două ori mai mult timp decat de obicei, pană cand temperatura camerei scade cu 3 grade Celsius. Faptul că nu mai este necesar atata incalzire zidăriei, caldura este depozitata mult mai mult timp in camera.

Setare termostat la temperaturi mai joase

Vă puteți bucura de un ambient placut chiar dacă setati termostatul de încălzire la un nivel mai scăzut ca de obicei, datorită reflectării excelente a căldurii din perete în perete.

Temperatura mai echilibrata

In timp ce căldura se acumulează de obicei în partea superioară a camerei, acum aceasta este distribuită uniform în toată camera. Diferențele mai mici de temperatură între podea și tavan duc la o distribuție mai uniformă a căldurii în cameră!

Reducerea consumului sistemelor de incalzire

Chiar și în cazul surselor de căldură slabe, cu putere redusă sau în camerele cu surse de căldură subdimensionate, cu aKtivTHERM încălzirea și menținerea unei temperaturi stabile este mult mai ușoară.