Cum functioneazaPrezentare

 

Izolatia aKtivTHERM® combina izolatori termici moderni pentru a atinge proprietati maxime de izolatie termica intr-un strat extrem de subtire. Aceasta aduce noi solutii de izolare a cladirilor si a constructiilor.

aKtivTHERM® este un produs profesional, de calitate superioară avand 2 functii principale: de termoreflexie (respinge caldura) si izolare termica. Principala sa componenta sunt microsferele de sticla 3M (particule goale si partial vidate, extrem de usoare, foarte rezistente la apa si umezeala, formate din sodiu-boro-silicati de sticlă si stabile d.p.d.v. chimic) care prin proprietatile sale influenteaza substantial confortul termic din incapere.

aKtivTHERM® functioneaza pe baze diferite decat alte materiale de izolatie termica cunoscute: polistiren sau fibre minerale. aKtivTHERM® are, datorita tehnlogiei lui de fabricatie, proprietati termoreflectante a razelor infrarosii (cca.82%). Ca urmare se obtine reducerea transferului termic prin radiatie din peretii exteriori ai cladirilor, respectiv reducerea cantitatii de caldura ce patrunde vara prin peretii exteriori si reducerea pierderilor de caldura din interior pe timpul iernii.

Principalele avantaje ale izolatiei aKtivTHERM®

aktivtherm-termoizolatiiaKtivTHERM® este un produs termoizolant de calitate superioara, mult mai eficient decat materialele izolante clasice, asigurand o izolatie termica performanta chiar si in straturi subtiri de pana la 1mm. Utilizata in aplicatii din domeniul rezidential cat si in domeniul industrial, aKtivTHERM®, aplicat pe suprafetele interioare ale elementelor de constructie, elimina cauzele formarii condensului si mucegaiului, avand o rezistenta excelenta la penetratia vaporilor de apa. In plus aKtivTHERM® are o aderenta excelenta pe orice suprafata ( aderenta 0,8Mpa) si se adapteaza la schimbarile climaterice. De asemenea are rezistență termică excelentă de la -40°C până la 150°C fără pierderea proprietăților declarate.
De asemenea aKtivTHERM® este un material ecologic, inodor, neinflamabil și nu emite substanțe. Durata de viață minimă pentru aplicarea produsului este de cel puțin 15 ani.

In cazul in care doriti sa achizitionati aKtivTHERM®

Daca sunteti interesati sa va izolati locuinta cu aKtivTHERM® puteti consulta lista distribuitorilor nostri.
Daca doriti un sfat referitor la lucrarile de izolatie interioara va oferim consultanta gratuita completand urmatorul formularul de contact.

De asemenea puteti achizitiona aKtivTHERM® on-line, accesand magazinul nostru on-line: aktivtherm.ro/magazin .