aKtivTHERM® oferă o oportunitate excelentă de a îmbunătăți termoizolația unei clădiri și poate fi încorporat cu ușurință în orice proiect de renovare, amenajare interioara sau re-decorare.

Pentru a aplica cu succes aKtivTHERM®, va trebui să aveți abilități competente de aplicare a tencuielilor.

Pentru a deveni un aplicator agreat, mai întâi trebuie să cunoasteti produsul și sa parcurgeti cursul de pregătire practică.
Cursul de instruire dureaza 4 ore si se desfășoară pentru minim 4-5 persoane odata, la centrul nostru de formare din Bacau, precum și la dealerii noștri oficiali aKtivTHERM®. Cursurile de formare pot fi, de asemenea, organizate si în alte locații din Romania sau Europa, daca este necesar si la cerere.
După ce ați finalizat pregătirea și ați trecut cu succes verificările de calitate a unei probe practice ce se va incheia cu un proiect, vă vom adăuga în registrul nostru si vă vom oferi statutul de aplicator/meserias agreat, avand astfel permisiunea de a efectua lucrari clienților care utilizeaza produsul nostru.
Dacă aveți un potențial proiect sau doriți să adăugați aKtivTHERM® în portofoliul dvs. actual de servicii, vă rugăm să ne contactați pentru detalii despre cum puteți obține asistență de formare practica sau online și cum să deveniți un aplicator agreat.

Trimite CV OnlineDaca doriti sa faceti parte din echipa REAL INVEST, va rugam sa completati formularul de candidatura de mai jos sau trimiteti un CV si o fotografie recenta pe adresa:office@aktivtherm.ro

  •