Vopsele lavabile

Avitop Interior
1,00 RON

Vopsea pe bază de răşină acril stirenica  în dispersie apoasă, umpluturi minerale, pigmenti şi aditivi specifici. Pelicula formată este mată, rezistentă  la spălare, permeabilă la vaporii de apă.

Avitop pentru baie si bucatarie
1,00 RON

Vopseaua lavabila Antimucegai “AVITOP” este un produs profesional, de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, cu adaos de biocizi, aditivi si fileri speciali de ultima generatie. "AVITOP" este o vopsea lavabila antimucegai pentru interior, antibacteriana, pe baza de dispersie si microsfere de sticla 3M, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton, etc., atat pentru decorarea cat si pentru protejarea suprafetelor expuse la aparitia fungilor de orice fel.

Avitop ceramic
1,00 RON

Vopseaua lavabila Antimucegai “AVITOP Ceramic” este un produs profesional, de calitate superioara, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, cu adaos de biocizi, aditivi si fileri speciali de ultima generatie. "AVITOP Ceramic" este o vopsea lavabila antimucegai pentru interior, antibacteriana, pe baza de dispersie si microsfere ceramice 3M, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidarii, placi de gips-carton, beton, etc., atat pentru decorarea cat si pentru protejarea suprafetelor expuse la aparitia fungilor de orice fel.