Domeniul COMERCIALaKtivTHERM® creeaza condiții favorabile pentru un confort termic în spatiile publice si private , birouri, clădiri de producție și depozitare. Confortul termic este direct legată de mediul interior. calitatea mediului intern de la locul de muncă afectand performanța angajaților.

izolatie pereti interioriaKtivTHERM® este utilizat in sectorul comercial pentru:

  • Spatii de birouri
  • Spatii comerciale
  • Mall-uri
  • Hoteluri, pensiuni
  • Piscine, saune
  • Spitale, institutii publice, gradinite, scoli, licee
  • Restaurante, bucatarii, sali de mese ( acolo unde e apreciata tendinta redusa a schimbarilor de culoare a suprafetelor peretilor sub influenta fumului de tigara, datorita utilizarii materialului de umplere).

aKtivTHERM® reduce costurile de operare (încălzire, racire) si de asemenea, asigura creșterea productivității.
Reducerea consumului de energie până la un nivel minim posibil (aproape de consum zero) pentru operațiunile de constructie in institutiile publice, spatii publice si private,licee, gradinite, școli, etc, este condiționată de Directivele 91/2002 si 31/2010 privind performanța energetică a clădirilor.
aKtivTHERM® contribuie semnificativ la îndeplinirea obligațiilor ce decurg din aceste directive, marind rezistenta termica a constructiilor prin proprietatile sale izolatoare, asigurand in acelasi timp economie de spatiu.

aKtivTHERM® este o alegere desteapta de economisire a energiei pentru birouri, spații comerciale si clădiri publice.

Fiecare firma mai mica sau companie mai mare se confruntă cu o provocare atunci când vine vorba de reducerea consumului de energie concomitent cu a oferi angajaților săi un ambient placut la locul de muncă. aKtivTHERM® este o opțiune rentabilă pentru izolarea termică interioară și nu afectează infrastructura sau aspectul existent. Chiar și pentru clădiri mari, aKtivTHERM® este instalat foarte rapid și eficient, fără ca personalul dvs. să fie deranjat mult timp sau zone întregi să fie închise.

Reducerea consumului de energie și a emisiilor de CO2

Multe companii se străduiesc să își reducă consumul de energie și emisiile de CO2 ca parte a politicilor lor de mediu. În multe cazuri, toate măsurile evidente și directe au fost deja luate. Pentru companiile care doresc să treacă la nivelul următor, sunt adesea posibile doar soluții foarte scumpe. aKtivTHERM® oferă acestor companii soluția cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor, o solutie care poate fi instalata cu ușurință ca parte a unui ciclu de renovare sau a unei inițiative specifice de economisire a energiei.

aKtivTHERM® și instalatiile de răcire

Aplicarea aKtivTHERM® pe exteriorul unei camere frigorifice sau a unui depozit frigorific va reflecta imediat căldura departe de acestea, reducând cantitatea de energie necesară pentru răcirea unității acoperite. De exemplu, în supermarketuri există atât zone încălzite, cât și răcite. aKtivTHERM® ajută la reducerea cantității de energie necesară pentru a menține aceste zone la nivelul necesar de temperatură, fără investiții semnificative în clădiri și instalații noi.

Pe lângă clădirile existente, aKtivTHERM® poate fi integrat și în noua planificare a clădirilor. De exemplu, un depozit frigorific poate fi apoi la fel de functional si daca este echipat cu frigidere de capacitate mai mică, ceea ce poate economisi costurile de investiții.

Multe camioane și vehicule comerciale sunt, de asemenea, răcite. aKtivTHERM® este un produs perfect pentru a proteja aceste vehicule de căldură, deoarece este foarte ușor și nu ia deloc din spațiu care de altfel este foarte valoros. O sarcină mai mică de răcire reduce consumul de combustibil al vehiculului.


Galerie foto: