<< Înapoi

CONCURS „Caştigă o Termoizolatie de Interior cu aKtivTHERM®”  • CONCURS „Caştigă o Termoizolatie de Interior cu aKtivTHERM®”


CONCURS „Caştigă o Termoizolatie de Interior cu aKtivTHERM®”

 

termoizolatie-interioaraaKtivTHERM® organizeaza un concurs, in perioada 15 Mai – 15 Septembrie 2014, in care puteti castiga Termoizolarea Interioara cu aKtivTHERM® pentru apartamentul dumneavoastra. Valoarea totala a premiilor este de maxim 1.000 Euro. Premiile care se vor acorda constau in galeti de aKtivTHERM- produs termoizolant pentru interior gata preparat pentru aplicarea cu trafalete, ambalat in galeti de 5 Litri sau 10 Litri – pentru izolatia pe interior a aprox. 50-100 mp din locuinta dvs.

Ce trebuie sa faceti? E simplu!

Va inscrieti locuinta in concurs si va invitati prietenii sa dea „Like / Imi Place” in dreptul locuintei inscrise de dvs.

Cum va inscrieti locuinta in Concurs?

Pentru inscrieri, completati formularul de mai sus.
Trimiteti-ne cel putin 2 fotografii  ale locuintei/apartamentului dvs (realizate in interiorul locuintei si care necesita a fi izolata) completand formularul de mai sus, precizati adresa locuintei si detaliati pe scurt care este motivul pricipal pentru care va doriti o termoizolare a locuintei cu aKtivTHERM®.

Noi vom publica pe site-ul www.aktivtherm.ro in sectiunea CONCURS fiecare locuinta inscrisa cu poze si detaliile trimise de dvs, iar dvs trebuie sa va invitati prietenii sa viziteze pagina de concurs: https://www.aktivtherm.ro/blog/concurs-ca-tig-o-termoizolatie-de-interior-cu-aktivtherm-.htmlsa dea „Like / Imi Place” in dreptul locuintei dvs.
Participantii in concurs care vor obtine cele mai multe Like-uri vor fi declarati castigatori la sfarsitul perioadei de concurs, in ordinea descrescatoare a numarului de Like-uri obtinute.

Pentru mai multe detalii, vezi Regulamentul de Concurs.

CASTIGATORI:

Castigatorii concursului desfasurat in perioda a 15 Mai – 15 septembrie 2014 in pagina de concurs: https://www.aktivtherm.ro/blog/concurs-ca-tig-o-termoizolatie-de-interior-cu-aktivtherm-.html  sunt:
Premiul I (60 litri aKtivTHERM Lichid) – cu 481 Like-uri: Neacsu Constantin – Slatina, Jud. Olt, Str Toamnei 
Premiul II ( 30 litri aKtivTHERM Lichid) – cu 73 Like-uri: Vieru Liliana Mariana – Rasnov, str Vulcanului Nr 1, jud. Brasov .
 
Castigatorii vor fi anuntati pe e-mail/telefonic pentru inmanarea premiilor.

concurs-pag1res concurs-pag3resconcurs-pag2res