Instructiuni aplicare aKtivTHERM pe pardoseli si podele 

Instructiuni aplicare aKtivTHERM pe pardoseli si podele

aKtivTHERM® poate fi aplicat pe:
– pardoseli din beton anhidritice, placi de gips și podele turnate, OSB, podele din lemn, etc

Pregatirea substratului pentru aplicarea aKtivTHERM® pe pardoseli

izolatii-pardosealaSubstratul trebuie să fie ferm, fără asprime. Dacă suprafața este aspră și poroasa, este necesar să se aplice un strat tampon pentru a reduce absorbitia de apa si pentru un consum optim de aKtivTHERM®. Înaintea de aplicarea pe o suprafaţă absorbantă trebuie să se formeze o punte de conjuncţie. Recomandam, pentru refacerea tencuielii si nivelare, sa utilizati ISOHEAT S03sapa termo-hidroizolanta pentru terase si pardoseli care face parte din sistemul aKtivTHERM® .

Pentru suprafatele din OSB si parchet – aKtivTHERM® se aplica direct pe suprafață solidă curățată și uscată, în prealabil fiind amorsata cu Amorsa AT. În cazul deivelarilor ma mari trebuie ca acestea sa fie nivelate, amorsate dupa care se aplica direct aKtivTHERM®.

Aplicare
aKtivTHERM® se aplică pe suprafatele reparate, amorsate, cu rola, prin pulverizare, sau cu gletiera într-un strat de grosime 1.0 mm.
Uscarea straturilor este de aproximativ 18 la 30 de ore (timpul depinde de temperatura aerului, solului și apei utilizate pentru diluarea materialului).
Diluarea materialului se face in functie de porozitatea substratului. La aplicarea cu rola materialul trebuie sa se dilueze mai mult.
Pe podeaua izolata astfel se aplica direct încălzirea prin pardoseală, se poate aplica parchet, gresie, linoleum, etc.