IntroducereIzolarea peretilor n-a fost niciodata asa de subtire!

AktivTHERM este o alternativa revolutionara la termoizolatia conventionala!

Cercetarea științifică și tehnologia avansată ii ofera produsului AKTIVTHERM ® capacitatea excepțională de a folosi căldura produsă în cameră intr-un mod mult mai eficient obținand astfel maximum de confort cu minim de efort! 

Un strat"gros", de doar 1 mm de AKTIVTHERM ® este suficient pentru a economisi până la 35% la facturile de încălzire sau de racire. Aceasta pelicula ultra-subțire reflectă căldura catre sursa, asigură pereți calzi, elimină puntile termice, previne aparitia mucegaiului și asigură un climat interior confortabil. 
Nici o metodă convențională de izolare nu atinge această performanță cu o grosime atât de mică a stratului!

AktivTHERM ® se aplică în interiorul casei / apartamentului dumneavoastra direct pe pereți si tavane după ce, in prealabil, suprafetele au fost amorsate și uscate. Pentru aplicare se foloseste mistria, trafaletele sau pistolul de vopsit. 

1 litru de AktivTHERM ® acoperă o suprafață de aproximativ 1 m² cu o grosime uniformă a stratului de 1 mm. Rezultatul obtinut este o suprafață netedă care poate fi chiar stratul final sau, daca se doreste, ulterior poate fi vopsită, tapetată sau texturată după dorință. Efectiv, nici o altă metodă de izolare nu poate fi aplicata atât de rapid și ușor.

AktivTHERM ® este livrat sub formă de pasta gata de utilizare în galeti de 2,5 L, 5 L, 10 L sau 20 L.

Aflati mai multe despre aplicarea termoizolatiei de 1 mm in acest videoclip