Portofoliu de proprietatiAERO-THERM ® oferă o alternativă practică și rentabilă la izolarea termică tradițională pentru locuințele sociale și asociațiile de proprietari sau pentru cei care inchiriaza proprietatile detinute in portofoliu.

Multe proprietăți închiriate se confrunta cu problema pereților reci, cu probleme de condens și mucegai. aKtivTHERM ® este soluția inovatoare, rapidă și eficientă pentru aceste probleme! În special în acest sector, este adesea foarte important să reducem costurile de energie, asigurând în același timp un mediu de viață cald și sănătos.

Prin instalarea aKtivTHERM ®, oferiți locatarilor dvs. avantajul unei energii și costuri suplimentare semnificativ mai mici și, în același timp, asigurați un climat interior sănătos și plăcut.


Datorită izolarii interioare cu aKtivTHERM ®, chiriașii dvs. își pot încălzi locuințele mai repede si mai uniform și le pot aerisi mai regulat cu cheltuieli de energie mai mici. Pe de o parte, acest lucru creează un mediu de viață mai sănătos pentru chiriași si in același timp, proprietatea dvs. beneficiază de o reducere importanta a riscului condensului și a igrasiei cauzate de diferenta de temperatura mai mai mare de 3-4 grade intre pereții reci și temperatura ambientala. In acest fel beneficiari sunt atât chiriașul, cât și proprietarul!

 

aKtivTHERM ® este una dintre cele mai rentabile soluții alternative de pe piață! Este potrivita pentru toate tipurile de clădiri si in combinatie, de asemenea, cu izolația existentă.

De asemenea aKtivTHERM ® este recomandat în special pentru protecția monumentelor și a obiectelor care sunt greu de termoizolat.

Trebuie doar să ne contactați pentru a afla cum să integrați cu ușurință aKtivTHERM ® în proiectele de întreținere și renovare.